Het verhaal van Korton Workforce

Al meer dan 15 jaar zetten we ons in op het gebied van Workforce Management

Uit de praktijk

Veel ondernemers zullen zich herkennen in de start van Korton Workforce. De oprichter was nog bezig met zijn studie software ontwikkeling toen hij tijdens een gesprek met kennissen geïnspireerd raakte. De organisatie waar een van hen werkte, zat constant in de problemen met het rooster van hun medewerkers. De organisatie was namelijk zo complex geworden dat Excel niet meer toereikend was. Zo kwam onze founding father op het idee om dit proces te digitaliseren.
Hij zag een kans en greep hem.

Een jaar lang heeft hij achter zijn studenten bureau gebouwd aan een software applicatie. Toen de basis stond en bruikbaar was om in te zetten, heeft hij zijn vader om hulp gevraagd om een bedrijfsplan op te stellen en zo meerdere organisaties te laten ervaren hoe het roosteren in de praktijk ook anders kan.

Inmiddels is Korton Workforce vele jaren en ontwikkelingen verder. Workforce Management, waar Korton Workforce een onderdeel van is, is een vak apart.
Doe je dit goed, dan kan het voor organisaties een groot verschil maken.

Wij zijn er trots op dat Korton Workforce kan helpen dit verschil te realiseren.
Net zoals we trots zijn op alle klanten die al jarenlang van onze diensten
gebruik maken.

Lees hun verhalen eens misschien herken je je eigen verhaal.
Ben je niet zo’n lezer? Bel gerust, wij vertellen je graag over de
mogelijkheden van ons product.

Korton Software

Korton Workforce is onderdeel van Korton Software B.V.,
een software bedrijf dat meerdere applicaties maakt.
Naast Korton Workforce worden onder andere applicaties
voor de mobiliteitsbranche ontwikkeld,
Korton WinTax en Korton Regie.

Ons Team

Wij zijn altijd bezig om nog meer en nog betere service te verlenen dan dat wij al doen. Ons team bestaat uit ondernemende teamspelers die zich voortdurend verder willen ontwikkelen: we weten dat de techniek niet stil staat en spelen in op veranderingen binnen de markt. Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en mogelijkheden om door te groeien, zijn er volop bij Korton Workforce.