Dienstrooster

Dienstrooster

Het dienstrooster of planning zorgt ervoor dat je nooit meer Excel hoeft te openen. Ons systeem is ontwikkeld vanuit unieke invalshoeken. Uniek is dat wij de match maken tussen vraag en aanbod, hierdoor zorgen wij ervoor dat er van twee kanten op maat wordt gewerkt. Hier bedoelen wij mee dat de medewerkers alleen ingepland kunnen worden (middels het systeem) als zij daadwerkelijk beschikbaar zijn. Tevens wordt de vraag altijd zo ingevuld dat het effectief is voor de onderneming, waarbij er als bonus rekening gehouden wordt met de wet en regelgeving. Zo voorkomt u nare boetes.

Het tweede unieke punt van ons systeem is, dat het systeem kan denken vanuit competenties. Iedere werknemer kan competenties toe bediend krijgen in plaats van bijvoorbeeld functie of beroep. Zo kunnen medewerkers moeiteloos voor diverse taken ingepland worden.
Het systeem zet automatisch op de planning van de afdeling wie er wanneer komt werken met welke competentie. En de medewerkers zien in hun web applicatie waar ze wanneer moeten zijn inclusief eventuele bijzonderheden.

Uiteraard niet als laatste, maar wel noemenswaardig zijn onze diverse mogelijkheden om tot een planning te komen. Zo is het mogelijk om wat wij een cyclische planning noemen te ontwerpen. Dat betekent dat er voornamelijk gewerkt wordt met regelmatige werktijden. Maar heb je een bedrijf waarbij onregelmatigheid eerder regel dan uitzondering is? Dan hebben wij voor jullie het dynamische planning waarbij je ook nog gebruik kan maken van koppelingen met een reserveringssysteem. Zelfs als jullie van tijd tot tijd bijzonderheden hebben zoals een event hebben wij daar een speciale tool voor die er voor zorgt dat er geen chaos rondom het planning ontstaat.

Meer functionaliteiten