Customer Service

Heb je vragen of loop je ergens tegenaan?
Neem dan gerust contact met ons op voor een passend antwoord.

Accurate en effectieve ondersteuning van onze goed opgeleide professionals

We staan naast onze klanten
Korton Workforce beschikt over een eigen customer serivice afdeling met goed opgeleide professionals. Ze begrijpen daardoor de impact van de vragen die je hebt. Wij maken gebruik van een professioneel ticketsysteem, waarin alle werkzaamheden nauwkeurig worden vastgelegd. Dat maakt het communiceren wel zo prettig! Onze supportmedewerkers maken deel uit van het testteam van ontwikkeling, waardoor zij nieuwe functionaliteiten volledig kennen en zelf betrokken zijn bij de oplossingen van problemen die er zijn gemeld.

Wij vinden het erg belangrijk dat welke hulp je ook nodig hebt, wij er voor je zijn. Per telefoon en e-mail kun je onze customer service afdeling snel bereiken.

In het PDF-document ‘Servicedesk’ leest u wat de dienstverlening nog meer omvat, hoe het proces verloopt en wat de voorwaarden en uitsluitingen zijn, maar ook wat ‘Out of Scope’ is.

Download document Servicedesk

 

Bereik ons per telefoon of e-mail

Ontvang hier ondersteuning op afstand

Voor Korton Workforce kun je hier toegang krijgen tot TeamViewer om ondersteuning op afstand te ontvangen. Dit kanaal is alleen te gebruiken wanneer je door een customer service medewerker telefonisch te woord wordt gestaan en onze specialisten hierom vragen.